Udgivet i Spændende Artikler

7 gode gaveideer til barnet der elsker trylleri

Af Tryllesæt.dk

Magi er en skøn ting, især for et barn. Det er en skøn ting at tro på noget større mellem himmel og jord. Det er sjovt at opleve og får børnene til at tro på større magter. Det er en dejlig ting at kunne opretholde illusionen om magi.

Og så er der de børn der søger efter at lære det selv. Der handler det ikke om at opretholde en illusion for dem, der handler det om magt. Det handler om at tage kontrol. det handler om at finde ud af, hvordan magien faktisk fungere og så at kunne snyde alle andre, som ser det. Det handler om at have kontrollen. Så leder du efter de perfekte gaveideer, så læs med her.

Giv dit barn muligheden for at blive magiens mester

Det er en skøn ting, sådan at kunne kontrollere magi. Og hvis dit barn viser interesse for at lære det, så er der mange måder man kan give sit barn den mulighed. Og hvorfor ville man ikke give sit barn sådan en gave. Som sagt handler det at udføre magi om at tage kontrol. Sådan noget er vigtigt når man vokser op, at barnet får masser af mulighed for at føle at de har kontrol. Og det er sådan noget magi kan give dem!

Og det leder også til den først gavemulighed. Nemlig et tryllesæt. Når man køber et tryllesæt, så er det ligesom et begyndersæt. Det er lavet til dem, som gerne vil i gang, dem som gerne vil lære. Derfor er der en masse udstyr med sådan et tryllesæt.

Alt sammen bygget til at man nemt kan lære at bruge, samtidig med at man får en god grundlæggende træning i hænderne og fingrene for, hvordan magi skal udøves. Med magi, når man skal udøve det, handler meget om finger bevægelse. Det handler om at kunne udføre præcise ting med sine fingre og at kunne koordinere sine hænder til hinanden. Alt dette lærer man ved et begyndertryllesæt.

Andre kan også lære dit barn om magien

Ellers kan man også investere i et tryllekursus. Fordi magi er så præcist og det skal gøre korrekt, ellers virker illusionen ikke, så kan det også være en rigtig god ide at lære igennem et kursus i stedet for et trylleset. Fordi så han man nemlig mulighed for at en underviser kan overvære træningen og godkende hvornår dit barn har lært det perfekt til at kunne vises til andre.

Magi handler jo nemlig at snyde hvad andre ser. Så at have en anden person ved siden af sig, når man øver, som kan fortælle dit barn om det ser rigtig nok ud, er en god ide. For man kan hurtigt gå i gang med at træne og synes at man har gjort det godt nok, men i virkeligheden, så ser det slet ikke rigtig nok ud.

Det er jo svært at bedømme om illusionen er opretholdt godt nok, når man kun kigger på det ene mand. Det er netop derfor det er en god ide at lære det igennem et kursus, hvor der er en træner med til at overvære det hele.

Man kan også godt lære magien andre steder

Hvis man måske synes at en personlig træner er lidt for dyrt eller lidt for meget, så kan man også bare købe træning, som man kan tage med sig hjem. Man kan nemlig købe en dvd-film med trylletræning i stedet. På den måde kan dit barn gå igennem træningen igen og igen så mange gange de har brug for. Så kan man få en masse forskellige niveauer, så når dit barn bliver bedre, kan du købe det næste niveau.

Eller du kan give dem noget med Harry Potter eller andet med magi i sig. Det kan både være filmene, som der er otte af, hvis man ikke tæller dig nye Fantastiske Skabninger med i samlingen, så har man til en del fødselsdage. Eller man kan give dem bøgerne. Hvis man kan lide filmene i forvejen, så er det værd at læse bøgerne også! Ellers er der også en masse andre ting med Harry Potter man kan købe. Det er et stort mærke, så du skal nok kunne finde noget!

Det er især vigtigt at opleve magi i virkeligheden

Eller man kan give nogle billetter til en rigtig tryllekunstner i virkeligheden. Det er nemlig vigtigt at opleve magien i virkeligheden, hvis man gerne selv vil blive en tryllekunstner. Ellers ved man ikke hvad et rigtig show kræver. Det er også god motivation at mærke stemningen i rummet og se reaktionen det kan skabe i andre mennesker.

Et rigtig magishow er et underholdende show og når noget er så underholdende, så gør det folk glade. Det er en god ting at opleve magien på et højere niveau.

Hvilke andre ting du også kan købe til dit magi-glade barn

Hvis man gerne vil give noget andet læring, så findes der også en masse gode magi bøger. Det er ligesom filmene eller tryllesættet, en god måde at udvide sin viden om magi på. Normalt står der en masse gode tricks i sig, hvor man kan lærer en hel masse om at lave magi tricks. Det er en rigtig god måde at udvide sin viden på, og mange af disse bøger er i fin størrelse, så der er meget man kan lære og der vil gå lidt længere tid, inden dit barn skal have nyt at øve sig med.

Eller man kan købe en gammel klassiker, som alle tryllekunstnere skal have; nemlig et sæt kort. Kort trick er et af de ældste trylletrick i bogen, det er et af de mest grundlæggende ting, man kan lære som tryllekunstner. Generelt set er der rigtig mange trick man kan lære, altså kan man bruge lang tid på bare et sæt af kort. Plus man træner sine hænder til at kunne lave magi trick, hvilket jo er noget af det vigtigste. Ellers kommer man ikke langt, hvis ikke man kan bruge sine hænder ordentligt.

Find det du mangler på tryllesæt.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 227 produkter fra mere end 30 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 379 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-07-18 09:12:20.

3
Produkttyper
227
Produkter
30
Forhandlere
379
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.